Írtam korábban Charlie Hunterről. Azért veszem most újra elő a témát, mert ő az a zenész, aki úgy csinálja a dolgait, ahogy minden zenésznek kéne, és akkor nem lenne sírás-rívás, hogy a másolás megöli a zenét stb. Már az is jelzésértékű, ahogy megismertem: a Pandorán hallottam a zenéjét, és rögtön felkaptam rá a fejemet. (Jó bornak ugye nem kell a cégér meg a zenetévé.) A stúdióalbumainak jó része letölthető a honlapjáról 10-11 dollár ellenében mp3-ban vagy aac-ben, 13-14 dollárért veszteségmentes FLAC-ban. Vásároljon közvetlenül a termelőtől ugyebár. És a legnagyobb durranást a végére hagytam: a koncertjei fent vannak kurva jó minőségben az archive.org-on (százon felül van a számuk), bárki letöltheti őket ingyen és bérmentve.  Gondolom úgy gondolkodik, hogy a koncertekért már megkapta a gázsit, akkor miért ne hallhatnák azok is, akik nem voltak ott. Nagyon helyes. Egyszerűen nem tudom kellőképp kifejezni az elismerésemet.

Ha neki mindez megéri, gondolom megérné nála jóval ismertebb előadóknak is.

(Zárójelben: mások is kezdenek észbekapni, a tegnapelőtt megjelent Nine Inch Nails album hetek óta meghallgatható a hivatalos honlapon, és a Korn unplugged is fent van az MTV UK oldalán.)

Frissítés: csak most vettem észre, hogy az oldaláról is letölthetők full mp3-albumok. Ahogy írják: "Download individual tracks or download them all and burn them to a CD (we even supply a CD cover if you choose to do this - click on the cover for the printable version)." Még egy jó pont.