Voltunk NIN-koncerten, szerintem kurva jó volt, de ha szar lett volna, akkor is nagy élmény lett volna, annyira meghatározó nekem ez a zenekar. Abban is különleges volt az élmény, hogy senki se állt előttünk (mert trükkösen egy méretes pocsolya mögé álltunk közvetlenül), így a kisnövésű Réka is mindent láthatott. Neki is tetszett a koncert, pedig nem szereti a zajos zenéket, és a feje is fájt. Mondom, jó volt.

Másnap meg elhúztunk a Dolomitokba. Az is jó volt. Nem írok teljes élménybeszámolót, csak csapongok egy kicsit. Érdekes volt, hogy bár Cortina d'Ampezzo a gazdagok kedvelt helye (meg a mienk, höhö), mégis a leggyakoribb kocsi álmaim autója, a Fiat Panda 4x4 volt. Válogattunk is, hogy nekünk majd milyen színű legyen. Mondjuk Ferrarit se láttam még egész életemben összesen annyit, mint ott pár nap alatt.

Punta di Fiames

Szolgált az utazás tanulságokkal is: a Dolomitok nem biztos, hogy ideális mászóterep. A beszállások vagy nagyon messze vannak, vagy tömeg van. Azért sikerült mászni is egy baromi szép helyen, a Cinque Torri-n (tömegben).

Az idő sajnos nem volt túl jó, így a leginkább várt program, a Marmolada-gleccser elmaradt. Elmentünk helyette a tervezettnél egy nappal korábban Limonéba, a két éve tök véletlenül felfedezett városkába. Ott meg dögmeleg volt :-)

Képgaléria is lesz, ha Réka, a fő fotós kiválogatja, hogy miket töltsünk fel.