Na, megjottunk. Ket nap, kb. 1500 km, 6 orszag. Ez a bejegyzes kicsit csapongo lesz (az agyban fekve irom iPodon, amivel amugy nagyon meg vagyok elegedve, 13 oranyi mukodes utan meg majdnem fele tolotottseget jelzett).
Tegnap Lengyelorszagban, Augusztow mellett egy regi vizimalomban aludtunk. Nagyon hangulatos volt, teljesen fabol epult, de sajnos nagyon zajos is. Lengyelorszagban amugy nem tudtunk 60-as atlagnal jobbat elerni, tele van lakott terulettel es kamionnal, es nagyon nehez elozni. Tegnap a balti orszagokban sokkal jobban tudtunk haladni, Litvaniaban pl. csak ket lakott teruleten ment at az ut (a via baltica). Igy meg tudtunk allni megnezni Rigat. Nagyon szep hely, igazi nagyvaros (kb. 800e lakosa van). Hatalmas az ovarosa, es nagyon szep regi epuletek vannak benne. Nekemlegjobban talan a regi raktarak tetszettek (majd toltok fel fotokat). Ezekben az orszagokban amugy a taj is nagyon szep, mindenfele kis tanyak szines faepuletekkel, facsoportok, tavacskak, fenyo- es nyirerdok, idilli hangulatot araszt az egesz. Ami meglepo: baromi meleg volt tegnap.
Most Tartuban vagyunk. A varost meg nem neztuk meg, mert nagyon faradtan erkeztunk meg. A szallasunk egy regi gazgyarbol atalakitott epuletben van, egy olyan utcaban, ami tele van regi fahazzal. Szerencsere van wifi, ennek koszonheto ez a beszamolo is.
Nemsokara megyunk be az egyetemre, ugyanis ezert vagyunk itt: Reka eload. Egesz biztosan kivalo lesz.