Az egy dolog, hogy 530 fölött van a vizes, papírpoharas sör, az egy másik dolog hogy pincér mint olyan nem létezik egy sok száz négyzetméteres asztalokkal telezsúfolt kőplaccon, és az egy harmadik dolog hogy az üreseket 2 óránként viszi el egy láthatóan végletekig frusztrált kamaszlány. Akit zavar a tele hamutartó látványa, ezért a legritkább esetben nyúl csak hozzá.
Ezen túllépünk, mert jó helyen van, kék az ég, nem látszanak a parkban élő törzsvendégek, meleg van, szar a meló amúgy is.
Meg azon is, hogy bejárunk 50 métereket, hogy aztán tálca nélkül, a rövidgatyánk zsebébe is kólásüveget dugva hordjuk ki a pultnál megvásárolt "élvezeti cikkeket". A pultban 6 fő fáradt, elgyötört, üres tekintetű humánerő, akiknek mindig akad valami fontosabb tennivaló - háttal a vendégeknek - mint hogy odadobjanak egy "mondjad!"-ot.

Majd egy hozzászólás, miután több kommentező felvetette, hogy nem kötelező oda járni, ha ennyire szar:

Mindenkinek mondom, aki azzal jön, hogy nem muszáj a Gödörbe járni, ha nem tetszik: azért ez nem így működik. A Gödör azon kevés bpi szórakozóhely közé tartozik, ahova érdemes annak járnia, aki a budapesti fiatal életérzésben benne akar lenni. Nyilván minden környékbeli gimis és itt tanuló egyetemista ilyen. Ettől még nem lenne szükségszerű, hogy hülyeként kezeljék a vendéget. A lényeg, hogy de, muszáj a Gödörbe járni, mert helyette vagy otthon ülsz és nem szocializálódsz, vagy kénytelen vagy egészen más ízlést kialakítani. :)

Amikor ilyeneket olvasok, annyira boldog vagyok (meg amúgy is), hogy elköltöztem abból a városból.

http://homar.blog.hu/2008/05/30/ezer_forintert_vizelt_a_godor_klubban?fullcommentlist