This is our (rejected) submission to the Design It: Shelter Competition
Short description:
The shelter is situated in the High Tatras in Slovakia, on the top of Galéria Ganku, which can be approached by climbers only. Its steel frame is hanging on steel cantilevers. During the summer it can be used as two slabs protecting from rain and sun, during the winter parts of the roof can be moved (turned down) to border a small chamber and a terrace protected from the wind.
Creators: Tasi Réka & Bereczki Zoltán
3D warehouse link

The shelter in summer, with open walls:

Rubik-shelter in summer, with open walls. Rubik-shelter in summer, with open walls.
The shelter in winter, with closed walls and partly covered with snow:
Rubik-shelter in winter, with closed walls and partly covered with snow. Rubik-shelter in winter, with closed walls and partly covered with snow.