Ma reggel eljöttem Boulderből Denverbe. Itt van a szállásom: http://www.denverhostel.com/. A Gmailben lévő ingyenes telefonnal foglaltam le (mondtam már, hogy imádom a Google-t?). Kicsit fura hely, pl. az ajtókon rácsok vannak, azokat lehet zárni, nem az ajtót. Meg ki van írva a szabályok közé, hogy lábbeli és felső viselete kötelező, a hostel környékén is :-D A szobám alatt valami mexikói buszcég irodája van, vagy egy órán át bőgettek egy buszt az ablak előtt és kajabáltak spanyolul, miközben bepakoltak. Most meg valami latin zenebonát nyomatnak ezerrel. És amíg ezt írtam, beállt az ablak alá a következő busz :-) Nagy forgalmat bonyolítanak. Még szerencse, hogy nem nagyon akarok ma aludni, hogy majd tudjak a repülőn. Mondjuk lehet, hogy éjjelre elcsendesednek (még csak negyed nyolc van).

Fél napos céltalan lézengés után nem nagyon tudok sok okosat mondani a városról. Más lépték, mint Boulder, dehát ez mindenki számára nyilvánvaló :-) Itt is nagyon jó téglaépítészet lehetett egykor. Érdekes, hogy a régi és az új épületek úgy össze vannak keveredve, mintha valami kisgyerek csinálta volna, aki az épületek makettjeivel játszott.


Kilátás a szobámból:

Holnap reggel kimegyek a repülőtérre. A gépem helyi idő szerint 11:25-kor indul (az otthon 19:25), és helyi idő szerint 14:44-kor ér Houstonba (az otthon 21:44). Onnan helyi idő szerint 15:40-kor indulok tovább (az otthon 22:40), és helyi idő szerint szombat 8:20-kor érek Amszterdamba (az otthon is 8:20 :-)). Remélem, ki tudok majd menni várost nézni, mert Amszterdamból csak 17:00-kor indulok tovább, és 19:00-kor érek Budapestre. Megkértem Petrát, hogy vigyen el Gödöllőre, remélem, elérem az onnan 20:33-kor induló vonatot, és akkor 22:30-kor Miskolcon vagyok. Még leírni is hosszú volt ezt az egészet :-)